Välkommen

Välkomna till Flowy Educations

Flowy har varit min lilla bebis som jag under de senaste 2 åren väldigt långsamt byggt upp och känslan av att låta allt ta tid är så otroligt underbart. Jag har njutit så mycket under tiden och uppskattat varje fas i byggandet av vad som idag är Flowy Educations. 

Jag startade Flowy Educations för att jag vill utbilda och lära ut en otroligt vacker livsstil som jag kallar för Living Flowy. Living Flowy är en teknik som jag har studerat mig fram till under senaste åren och man kan säga att det är som en uppgradering av Feng Shuin i kombination med Reiki Healing och färgernas språk. 

Kortfattat om tekniken kan jag säga att allt handlar om energiflödet ”chi”. Chi finns i alla levande organismer och även i luften i våra hem. Det är den här energin som gör allt levandes. Så tekniken går ut på att kunna hålla en så högt och rent energiflöde som möjligt genom att lära sig hantera flödet. 

Den stora skillnaden mellan Feng Shui och Living Flowy tekniken är att inom Feng Shui handlar det mestadels om att hålla flödet fritt så chi kan röra sig, Living Flowy är mer djupgående tack vare Reikin så kan du rena flödet från gammal låg energi och stagnation, stabilisera energin och därefter öka den. 

Jag har valt att bygga upp utbildningen i 5 steg där 4 steg handlar om att bli Reiki Healer, jag rekommenderar att man utbildar sig till Master men man kan välja de första 3 stegen till att börja med för att därefter fortsätta utbildningen till Living Flowy Konsult.

Det speciella med denna utbildning är att det finns ingen tidsgräns eller tidspress, för det handlar om att Reikin ska integrera med dig och din själ och det sker alltid olika fort. Därför sker  Reiki initieringarna och utbildningen helt individuellt och när man är redo och tar steget över till att studera Living Flowy tekniken sker mycket genom gemensamma föreläsningar, helgkurser, online seminarium och individuella möten och undervisning med mig. 

Jag lägger upp så att kursplanen anpassas efter dig och den tiden som du behöver. Betalningen kan delas upp i flera delbetalningar om så önskas. 

För varje avslutad utbildning får du certifiering och den slutliga certifieringen till att bli Living Flowy Konsult delas ut när de bemästrar hela tekniken.

Ser fram emot att höra ifrån dig,

Varma Hälsningar

Josefine Gaude