Ny dag, Nya möjligheter

God morgon =)

Idag när jag vaknade och klädde på mig tog jag på mig en blommig klänning för jag kände mig så glad och lycklig inombords, det kändes som vårkänslor och fjärilar som pirrade i magen inför denna nya dag. När jag väl skulle gå hemifrån insåg jag att det regnade och var lite mörkare väder än det var inne i min själ tihi så jag bytte till en myströja istället men ljuset och de där härliga vårkänslorna finns kvar inom mig idag. Trots att det regnar och är grått ute så kan vi faktiskt känna att det är ljust och vårens ankomst är nära. När jag växte upp så brukade min pappa väcka mig och säga ny dag, nya möjligheter och än idag så älskar jag det uttrycket. Oavsett hur stormigt och tufft det kan kännas så kommer det en ny dag och nya möjligheter så det är bara att gå upp och njuta av just denna dag och omfamna denna dags möjligheter. Oavsett vad du går igenom eller vilken fas i livet du är i, använd dig av böner och låt änglarna och dina guider hjälpa och stötta dig.