Purple love – Oneness

Ja purple love is true magic <3 Lila är en fantastisk färg som jag bara älskar så mycket, det finns en djuphet i den som är grundad i en ren kärleksenergi och sänder ut ett helande på en väldigt hög nivå. I förra veckan gjorde jag tavlor till ett flickrum och det gav mig så mycket kärlek att få måla i lila, rosa och vitt för att ge hennes rum en energi av denna kvinnliga och rena kärleksenergin.

Ametist kristallen är en av våra mest kraftfulla kristaller och den är självklart lila. Ametisten kan hjälpa oss att hålla våra tankar och handlingar positiva och rena ut negativitet. Den hjälper oss att minska stress och förhöja vår egen intuition och hjälper oss även att släppa beroenden.

Kron chakrat symboliseras med den lila färgen och det är det chakra som är kopplat till den universella kraften och enigheten inom oss och runt omkring oss.

Lila står för oneness och universal love, pure magic <3