Lediga Tider Ikväll & imorgon kväll för Distans Healing

Jag har lediga tider ikväll och imorgon kväll för distans healing

Behöver du påfyllning av Energi?

Det bästa med distans healing är att du kan vara precis var du vill i världen & ta emot den.
Reikin ökar ditt energiflöde i kroppen, frigör från blockeringar & ger dig ny livskraft.

Då reikin är en universell energi som stimulerar flödet “chi” ( som finns i allt levande) och jag som Reiki Healer fungerar som en kanal för att sprida Reikin så fungerar distans healingen lika bra som en healing på plats

När jag gör distans healingar så får jag till mig så otroligt mycket budskap som jag efteråt delar med mig till den som tar emot healingen.

Distans Healingen är en väldigt härlig behandling, där du som mottagare ofta känner en behaglig värme, lugn och rysningar i kroppen. Din energi renas från blockeringar och du kan i flera dagar känna hur din kropp får mer och mer energi.

Se lediga tider och boka via denna länk; https://www.bokadirekt.se/places/flowy-educations-26711