Josefine Gaude

Josefine Gaude

076-0368707

Hej,
Jag heter Josefine Gaude och startade mitt spirituella uppvaknande år 2016. Under denna magiska resa har jag utbildat mig till både Reiki Healer, Kristall Healer, Livs coach och Feng Shui coach. Med all denna nya kunskap så kände jag fortfarande att det var något som saknades, så jag valde att hitta en mer modern teknik med mer spiritualism i. Och på den vägen skapade jag Living Flowy. Living Flowy är en inrednings och livsstiksteknik som grundar sig i symbolen “Pure Freedom” som jag har skapat. Denna symbol visar hur våra chakran är kopplad till ett speciellt väderstreck i vårt hem och genom den kunskapen kan man då arbeta både med sitt hems energier och sin kropps för att få ett så högt energiflöde som möjligt.

Innan min spirituella resa och uppvaknande jobbade jag internationellt med Inrednings Design och Management samt är jag utbildad inrednings designer, Färgspecialist och Inredningsarkitekt.
Tveka inte att höra av Er till mig om Ni har några frågor eller bara vill säga hej! Företaget som driver Flowy Educations heter The Golden Feather Event, Design & Management AB (org Nr: 556943-1553), Ekebyholmshöjden 17G 762 91 Rimbo, info@flowyeducations.com